• Rene Heupink
  • Willem Lievenstroo
  • Joop Pisa
  • Linda ten Dam
  • Edwin Posma
  • Angelique Frederiks
  • Jolanda van der Horst
  • Eric Bras
Vragen? Bel 055 542 75 45

vebit portal

VEBIT

Sinds oktober 1998 is elke ondernemer verplicht al zijn interne transportmaterieel periodiek op veiligheid te laten keuren. De Vebit, een brancheorganisatie voor intern transportbedrijven, heeft hiervoor een erkend en onafhankelijk keurings-systeem opgezet.

Esra is gecertificeerd als keurend bedrijf. Onze monteurs zijn opgeleid tot onafhankelijk keurmeester en worden hiervoor regelmatig bijgeschoold. Met de Vebit-keuring voldoet u aan de nieuwste eisen en deze keuring kunnen wij combineren met een grote onderhoudsbeurt, waardoor de kosten beperkt blijven.
Bekijk de uitgebreide specificaties
Add Items to Cart

vebit portal

Meer Views

  • vebit portal
  • vebit portal
  • vebit portal
Tip!

Extra opties & gerelateerde artikelen

Uitgebreide productinformatie

Sinds oktober 1998 is elke ondernemer verplicht al zijn interne transportmaterieel periodiek op veiligheid te laten keuren. De Vebit, een brancheorganisatie voor intern transportbedrijven, heeft hiervoor een erkend en onafhankelijk keurings-systeem opgezet.

Esra is gecertificeerd als keurend bedrijf.

Onze monteurs zijn opgeleid tot onafhankelijk keurmeester en worden hiervoor regelmatig bijgeschoold. Met de Vebit-keuring voldoet u aan de nieuwste eisen en deze keuring kunnen wij combineren met een grote onderhoudsbeurt, waardoor de kosten beperkt blijven.

Periodieke veiligheidskeuringen

Heftrucks en andere mobiele interne transportmiddelen vallen onder de verplichte periodieke veiligheidskeuring. Dit is geregeld in het ARBO-besluit. Op pallettrucks, reachtrucks, stapelaars, veegmachines en batterijladers moet minstens één maal per jaar inspectie plaatsvinden door een bevoegde keurmeester. De wetgeving eist dat een keurmeester over voldoende vakkennis beschikt en onafhankelijk is in zijn oordeel. VEBIT controleert werkwijze van de keurmeesters. Het VEBIT keurmerk staat garant voor de kwaliteit van het keurend bedrijf en de vakkennis van de keurmeester. VEBIT-erkende bedrijven voeren jaarlijks ruim 30.000 keuringen uit.

Kwaliteitscontrole op het keurmerk

Erkende bedrijven werken met het VEBIT keursysteem. Daarom stelt VEBIT eisen aan het keurend bedrijf en de keurmeesters. Het bewaken van de kwaliteit van de keuringen en het keursysteem is de verantwoordelijkheid van VEBIT. Onafhankelijke derden voeren toezicht uit op het VEBIT keurmerk. Zo is objectiviteit gewaarborgd.

Onderhoud en keuring in één keer

De VEBIT-veiligheidskeuring is zo opgezet dat die kan samenvallen met een periodieke onderhoudsbeurt van uw logistiek materieel. Dit heeft twee belangrijke voordelen. Het transportmiddel staat niet langer stil dan noodzakelijk en alle belangrijke controlepunten worden gecheckt. De aangebrachte jaarsticker op de genummerde VEBIT-keurmerk sticker geeft de garantie dat geen enkel veiligheidsaspect of onderdeel over het hoofd is gezien.Een VEBIT-keurend bedrijf bij u in de buurt. Ruim 100 bedrijven, verspreid over heel Nederland, voeren VEBIT-veiligheidskeuringen uit. Er is dus altijd een VEBIT-keurend bedrijf bij u in de buurt.


Detail informatie

Aanvullende Informatie

Extra specificaties Nvt
Merk Nvt
Tekst zoeken Nvt
Sku VEBIT
Url

Download hier de technische produktbeschrijving

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd