• Rene Heupink
  • Willem Lievenstroo
  • Joop Pisa
  • Linda ten Dam
  • Edwin Posma
  • Angelique Frederiks
  • Jolanda van der Horst
  • Eric Bras
Vragen? Bel 055 542 75 45

Onderhoudskontrakt portal

207128

Esra is gespecialiseerd in het onderhouden van heftrucks, stapelaar, pallettrucks, schrob- en veegmachines etc.. Niet alleen voor de aankoop van een dergelijke machine kunt u bij ons terecht, wij plegen ook onderhoud en service werkzaamheden aan alle soorten transportmaterieel.
Bekijk de uitgebreide specificaties
Add Items to Cart

Onderhoudskontrakt portal

Dit is mogelijk ook interessant voor u

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Extra opties & gerelateerde artikelen

Uitgebreide productinformatie

Servicemonteurs

De aanschaf van een heftruck is één. Daarna begint het pas!


Met de aanvullende diensten op het gebied van After Sales speelt u altijd op safe... Vorkheftrucks en magazijntrucks spelen een belangrijke rol in de logistieke keten. Een efficiënte en betrouwbare service is derhalve van vitaal belang voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. De reden is heel eenvoudig: Als een truck stilstaat, komt de interne logistiek van uw bedrijf tot stilstand en daarmee ook de productie en vervolgens de distributie.
U kunt rekenen op de volledige service en support van de totale service organisatie. Onze After Sales medewerkers hebben één doel voor ogen: u snel en doeltreffend van dienst zijn met onder meer preventief onderhoud, het verhelpen van storingen, reserveonderdelen, all-in onderhoudsconcepten, bestuurderstrainingen, etc. Wij zijn door heel Nederland vertegenwoordigt.

Servicemeldingen Doorgeven

U kunt ons telefonisch bereiken via 055-5427545.
U kunt ook servicemeldingen 24 uur per dag via internet insturen. Wij behandelen deze direkt op werkdagen van 07.30 tot 17.30 uur.

VeBIT veiligheidskeuringen

Veiligheidskeuringen

Heftrucks en andere mobiele interne transportmiddelen vallen onder de verplichte periodieke veiligheidskeuring. Dit is geregeld in het ARBO-besluit. Op pallettrucks, reachtrucks, stapelaars, veegmachines en batterijladers moet minstens één maal per jaar inspectie plaatsvinden door een bevoegde keurmeester. De wetgeving eist dat een keurmeester over voldoende vakkennis beschikt en onafhankelijk is in zijn oordeel. VEBIT controleert werkwijze van de keurmeesters. Het VEBIT keurmerk staat garant voor de kwaliteit van het keurend bedrijf en de vakkennis van de keurmeester. VEBIT-erkende bedrijven voeren jaarlijks ruim 30.000 keuringen uit.

Onderhoud en keuring in één keer

De VeBIT-veiligheidskeuring is zo opgezet dat deze kan samenvallen met een periodieke onderhoudsbeurt. Dit heeft twee belangrijke voordelen: - Het transportmiddel staat niet langer stil dan strikt noodzakelijk en de keuring in combinatie met onderhoud is goedkoper dan apart keuren..

Onderhoud en keuring in één keer

De VeBIT-veiligheidskeuring is zo opgezet dat deze kan samenvallen met een periodieke onderhoudsbeurt. Dit heeft twee belangrijke voordelen:
- Het transportmiddel staat niet langer stil dan strikt noodzakelijk.
- Keuren in combinatie met onderhoud is goedkoper dan apart keuren..
Fleetmanagement Mobile easykey systeem

Vlootbeheer van intern-transportvlooten.


Vlootbeheer staat synoniem voor een moderne, efficiënte planning, aansturing, bewaking en administratie van intern-transportvlooten. Het grote voordeel voor u: hoogst mogelijke kostenefficiency, aanmerkelijk minder administratie en optimaal profiteren van onze know how. Het beheren van intern-transportvloten is immers al meer dan vijftig jaar onze business!
Zo kun u bijvoorbeeld uw huidige vloot verkopen aan ons en in dezelfde samenstelling, maar dan uiteraard wel technisch gemoderniseerd, inzetten tegen een gelijkblijvend tarief. Of wij nemen uw vloot over en optimaliseren hem. Een individueel opgesteld ruilprogramma laat concreet zien welke trucks uit economisch oogpunt overbodig zijn geworden, welke trucks direct toe zijn aan vervanging, en welke trucks nog inzetbaar zijn.

Zekerheid met betrekking tot de kosten voor langere termijn

Esra heeft hiervoor een fleetmanagementsysteem ontwikkeld genaamd ELC. Doordat dit systeem wereldwijd wordt gebruikt, hebben wij een onschatbare bron aan ervaring opgebouwd waaruit wij onze inspiratie kunnen putten om ook uw processen te stroomlijnen.
Onze oplossing maakt u de expert van uw vloot door u te informeren met uitgebreide informatie en statistieken hoe bijvoorbeeld elke individuele truck wordt ingezet, de totale kosten aan onderhoud, reparaties en schades gedurende een periode, gecategoriseerd per type en per truck. Onze fleetmanagers voorzien u van informatie en doen waar nodig aanbevelingen waarmee u de inzet van uw vloot kunt verbeteren en uiteindelijk de totale operationele kosten kunt reduceren.

Maak het managen van uw logistieke processen niet moeilijker dan het is en informeer naar de mogelijkheden van fleetmanagement.


Detail informatie

Aanvullende Informatie

Extra specificaties Nvt
Merk Nvt
Tekst zoeken Nvt
Sku 207128
Url

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd
Verder winkelen
Afrekenen