• Rene Heupink
  • Willem Lievenstroo
  • Joop Pisa
  • Linda ten Dam
  • Edwin Posma
  • Angelique Frederiks
  • Jolanda van der Horst
  • Eric Bras
Vragen? Bel 055 542 75 45

Cesab stapelaar, type S320L met initieelheffing

CESAB S320L

Stapelaar voor zwaardere inzet en langere afstanden

Deze modellen zijn geschikt voor intern transporttoepassingen waarbij productiviteit en rijden over lange afstanden gevraagd worden.

Opklapbaar bestuurdersplatform
Dankzij het opklapbare bestuurdersplatform zijn deze stapelaars ook geschikt voor werkzaamheden in krappe ruimtes en voor het laden en lossen van vrachtwagens..

Capaciteit 2000 kg
Heffende steunpoten
IMD doorzichtmasten
Klik-kruip systeem
PIN-code beveiliging
Volledig instelbaar
CESAB verbonden zwenkwiel System


Vraag hier de stapelaar catalogus aan!
Bekijk de uitgebreide specificaties
Add Items to Cart

Cesab stapelaar, type S320L met initieelheffing

Meer Views

Extra opties & gerelateerde artikelen

Uitgebreide productinformatie

Cesab elektro stapelaar, Type S320L


De Cesab S320L is een van de modellen van de compleet nieuwe serie Cesab elektrische stapelaars voor meeloop toepassingen. De Cesab stapelaars zijn compact, makkelijk in gebruik en uitgerust met AC motoren. Het ronde ontwerp en de 5 wielen zorgen ervoor dat de truck comfortabel en veilig werkt.
De positie en de lengte van de stuurarm geven het beste overzicht en veiligheid voor de gebruiker. De vorkpunten zijn zichtbaar vanaf de normale gebruikspositie wat betekent dat de truck veilig en zeker gestuurd kan worden, zelfs door onervaren gebruikers. Cesab powerdrive zorgt voor een soepele, progressieve reactie op de commando's van de gebruiker. De ergonomische stuurarm is gemakkelijk en prettig in gebruik, met tiptoetsen voor heffen en dalen en een eenvoudige bediening voor voor- en achteruit.

CESAB Perfect View

De Cesab stapelaars zijn zo ontworpen dat de kap naar beneden afbuigt richting de vorken waardoor het zicht beter wordt. De stuurarm is zo ontworpen dat bestuurder dicht genoeg bij de truck kan staan om de uiteinden van de vorken te kunnen zien. Samen met doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen.

CESAB Drive Control System

De trucks zijn voorzien van CESAB Drive Control System (CDCS), wat betekent dat ze uitstekende acceleratie en remeigenschappen hebben door CAN-bus techologie. Hierdoor rijden de trucks nog makkelijker in krappe ruimtes. De programmeerbare rijeigenschappen bieden een nog betere aanpassing voor de bestuurder en omgeving. Acceleratie, topsnelheid en reminstellingen zijn volledig programmeerbaar naar gelang de toepassing en bestuurders. Door het gebruik van PIN-codes herkent de truck wie hem bestuurt en activeert direct de voorgeprogrammeerde instellingen. De truck kan met één druk op de optionele schildpadknop, de snelheid verlagen.

CESAB onderling verbonden zwenkwielen

Alle trucks hebben het vijfwiel-concept, voorzien van onderling verbonden zwenkwielen, voor optimale stabiliteit. Dit maakt het rijden op hellingen eenvoudiger en veiliger. De zwenkwielen draaien binnen de behuizing van de truck en leveren zo extra veiligheid voor bestuurder en lading.

Schildpad instelling

Deze truck kan optioneel uitgerust worden met een "turtle" knop voor tijdelijk verlagen van de snelheid.

Toyota Produktion System & ISO 14001

Onze trucks worden gebouwd volgens het Toyota Production Systeem, welke erop gericht is om verspilling, zaken die geen toegevoegde waarde leveren te elimineren. Door deze 'lean manufacturing' gaat de kwaliteit van het produkt omhoog, en de kosten omlaag. Onze trucks worden geproduceerd in een fabriek die gecertificeerd is volgens ISO 14001, waardoor een minimale impact op het milieu gegarandeerd is. Dezelfde certificerings standaard eisen wij ook van al onze toeleveranciers.

Optie:

Als optie is het mogelijk om de stapelaar zoals afgebeeld uit te voeren met platform en opklapbare beugels

Detail informatie

Aanvullende Informatie

Merk CESAB
Aandrijving Electrisch (tractie )
Laadvermogen (kg) 2000 kg
Mast Triplex Full Free Lift (T-FFL)
Maximale hefhoogte (mm) Nee
Bouwhoogte (mm) Nee
Inrijhoogte (mm) 90
Vorklengte (mm) 1150
Breedte over de vorken (mm) 570
Hydraulische functies 1 (heffen)
Hefsysteem Elektrisch
Wieluitvoering Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan
Kleur Groen
Uitvoering Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Heffende steunpoten Nee
Batterij voltage (V) 24 Volt
Cesab serie S-300
Trekkracht Nee
Hoogte (mm) Nee
Sku CESAB S320L
Url

Download hier de technische produktbeschrijving

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd