• Rene Heupink
  • Willem Lievenstroo
  • Joop Pisa
  • Linda ten Dam
  • Edwin Posma
  • Angelique Frederiks
  • Jolanda van der Horst
  • Eric Bras
Vragen? Bel 055 542 75 45

Cesab reachtruck, type R314

CESAB R314

Reachtruck voor zware toepassingen

De nieuwe Cesab R300 serie is gecreeerd om een uitzonderlijk hoge productiviteit te leveren aan bedrijven met beperkte ruimte. Het gestroomlijnde, slanke ontwerp maakt deze reachtruck uitermate geschikt voor situaties die een hoog niveau eisen van productiviteit en toepassing als blokstapeling en inrijstellingen.

Capaciteit 1400 kg
Hefhoogte tot 12,5 m
360° stuursysteem
CESAB Traction Control System
Wendbaar, productief, economisch


Vraag hier de reachtruck catalogus aan!
Bekijk de uitgebreide specificaties
Add Items to Cart

Cesab reachtruck, type R314

Meer Views

Dit is mogelijk ook interessant voor u

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Extra opties & gerelateerde artikelen

Uitgebreide productinformatie

De Cesab R300 reachtruckserie


De CESAB R300 heeft een slank chassis, slim ergonomisch ontwerp en een voortreffelijke kwaliteit. Alles getuigt van de vele uren van onderzoek, ontwikkeling en testen die zijn besteed aan elk model. Deze baanbrekende truck is vervaardigd in een ISO 14001 gecertificeerd productie-centrum en is een direct resultaat van het Toyota Productie Systeem (TPS), dat algemeen wordt beschouwd als een van de meest succesvolle productiesystemen in de wereld. Daarom heeft een CESAB R200 kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid tot in elk detail.


De kwaliteit strekt zich uit van de kool-borstelloze AC-motor tot het gebruik van 'long-life' en onderhoudsvrije componenten. Meer nog, de CESAB R300 heeft CAN (Controller Area Network)-technologie, dus minder onderdelen en een hoge mate van betrouwbaarheid.Mocht een probleem zich voordoen dan zal uw CESAB R300 u onmiddellijk op de hoogte stellen dankzij het geavanceerde diagnosesysteem. Combineer dit intelli-gente systeem met gemakkelijke toegang tot alle onderdelen en u kunt er zeker van zijn dat uw truck in de kortst mogelijke tijd in goede staat terug is.

Cesab powerdrive

Cesab powerdrive zorgt voor een soepele, progressieve reactie op de commando's van de gebruiker. Als aanvulling op zijn eenvoudige bediening is de positie van de pedalen in de CESAB R300 gelijk aan die van een auto, samen met een 'dode-mans' pedaal. Bovendien, om de veiligheid van de Cesab R300 verder te verbeteren, is deze voorzien van een elektromagnetische parkeerrem, die kan worden geprogrammeerd om automatisch te worden toegepast in verschillende omstandigheden, zoals wanneer het rempedaal wordt gebruikt nadat de truck tot stilstand komt, wanneer de truck wordt uitgeschakeld en zelfs wanneer de chauffeur van de truck afstapt.

CESAB Perfect View

Goed, ongehinderd zicht voor de bestuurder tijdens het werken is essentieel om veilig en produktief te kunnen werken. Bij de CESAB reachtrucks is zorgvuldig nagedacht over alle aspecten van goed zicht. We noemen dat "CESAB Perfect View". Als gereden wordt in de cabinerichting biedt de R300 de bestuurder een panoramisch zicht. De bestuurdersconsole is laag en loopt af naar beneden. Dit geeft maximaal zicht naar voren vanuit de cabine bij het manoeuvreren in drukke zones. Samen met doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen.

CESAB Drive Control System

De trucks zijn voorzien van CESAB Drive Control System (CDCS), wat betekent dat ze uitstekende acceleratie en remeigenschappen hebben door CAN-bus techologie. Hierdoor rijden de trucks nog makkelijker in krappe ruimtes. De programmeerbare rijeigenschappen bieden een nog betere aanpassing voor de bestuurder en omgeving. Acceleratie, topsnelheid en reminstellingen zijn volledig programmeerbaar naar gelang de toepassing en bestuurders. Door het gebruik van PIN-codes herkent de truck wie hem bestuurt en activeert direct de voorgeprogrammeerde instellingen. De truck kan met één druk op de optionele schildpadknop, de snelheid verlagen.

Geavanceerde 360º stuurinrichting.

Uitzonderlijke wendbaarheid is gegarandeerd. Ontworpen voor snel en efficiënt gebruik, kan uw rijrichting veranderen in één continue, moeiteloze beweging. Elektronische en progressief, bestaat uit een kleine draaischijf met knop voor volledige controle: snel reagerend op lage snelheid, simpel en stabiel op hoge snelheid.

Toyota Produktion System & ISO 14001

Onze trucks worden gebouwd volgens het Toyota Production Systeem, welke erop gericht is om verspilling, zaken die geen toegevoegde waarde leveren te elimineren. Door deze 'lean manufacturing' gaat de kwaliteit van het produkt omhoog, en de kosten omlaag. Onze trucks worden geproduceerd in een fabriek die gecertificeerd is volgens ISO 14001, waardoor een minimale impact op het milieu gegarandeerd is. Dezelfde certificerings standaard eisen wij ook van al onze toeleveranciers.

Detail informatie

Aanvullende Informatie

Merk CESAB
Aandrijving Electrisch (tractie )
Laadvermogen (kg) 1400 kg
Mast Triplex Full Free Lift (T-FFL)
Maximale hefhoogte (mm) Nee
Bouwhoogte (mm) Nee
Inrijhoogte (mm) Nee
Vorklengte (mm) Nee
Breedte over de vorken (mm) Nee
Hydraulische functies 4 (heffen, neigen, reach en sideshift)
Hefsysteem Elektrisch
Wieluitvoering Cushion
Wielen achterzijde Cushion
Kleur Groen
Uitvoering Nee
Oppervlaktebehandeling Nee
Heffende steunpoten Nee
Batterij voltage (V) 48 Volt
Cesab serie R-300
Trekkracht Nee
Hoogte (mm) Nee
Sku CESAB R314
Url

Download hier de technische produktbeschrijving

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd