• Rene Heupink
  • Willem Lievenstroo
  • Joop Pisa
  • Linda ten Dam
  • Edwin Posma
  • Angelique Frederiks
  • Jolanda van der Horst
  • Eric Bras
Vragen? Bel 055 542 75 45

Cesab elektro vorkheftruck B 870

B870

CESAB B870 heftruck voor zwaar gebruik

Voor intensieve toepassing, bieden de 3 modellen binnen de CESAB B-800 serie vorkheftrucks, hefcapaciteiten van 6 tot 8.5 ton en hefhoogte tot 6,5 meter. Met een batterijcapaciteit van 1250 Ah/5h en rijsnelheden tot 16 km/h is de CESAB B-800 serie de beste keus voor zware toepassingen

Capaciteit 7000 kg
4 wiel uitvoering
80V - uitvoering
grote batterijcapaciteit
IMD masttechnologie
CESAB Traction Control System
Ongekende stabiliteit en comfort

Bekijk de uitgebreide specificaties
Add Items to Cart

Cesab elektro vorkheftruck B 870

Meer Views

Dit is mogelijk ook interessant voor u

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Extra opties & gerelateerde artikelen

Uitgebreide productinformatie

CESAB ELEKTRO VORKHEFTRUCK, Type B870


De prestatiegerichte CESAB B800 biedt de beste prestaties in haar klasse en is ontwikkeld om uit te blinken op gebied van productiviteit en duurzaamheid. Met drie 80-volt modellen voor zware inzet biedt CESAB een complete range elektrische vorkheftrucks van 6,0, 7,0 and 8,5 ton en met hefhoogtes tot 6,5 meter.
De CESAB vorkheftrucks maken gebruik van geavanceerde technologieën om veilig werken te bevorderen en de productiviteit te verhogen. Met het optionele zijdelingse batterijwisselsysteem, is het ideaal voor activiteiten met een hoge intensiteit, met name in de logistiek en distributie.
Extra bijkomend voordeel is de extra bescherming van de motoren welke ervoor zorgt dat de B600 reeks zowel binnen als buiten kan gebruikt worden, met een minimaal risico op waterschade, waardoor het een nog krachtiger alternatief vormt voor de diesel en LPG heftrucks. De B600 is uitgerust met de IMD mast technologie en extra mastsensoren die rijsnelheden automatisch verlagen naar veiliger niveaus, afhankelijk van de belasting en de positie van de vorken.

Operator Smart Control

Dankzij de exclusieve Operator Smart Control functie (vermogenskeuze) van Cesab met zijn 3 standen - standaard, power en high power- en meerdere zelf in te stellen gebruikersprofielen, kunnen de chauffeurs de prestaties van de truck vlot en nauwkeuring afstemmen op hun eigen wensen. De 'standaard' modus optimaliseert de duur van de werkcyclus en de totale inzettijd, terwijl in de stand 'high power' de rij- en hefprestaties sterk toenemen. De chauffeur kan de Operator Smart Control functie zelf instellen op het dashboard van de Cesab B-600 serie.

CESAB Perfect View

De Cesab heftrucks zijn zo ontworpen, dat de liftcilinder achter het mastprofiel geplaatst is. zodat er meer doorzicht is naar de last. Dus veiliger! Mast heeft een intern dempingeffect, zodat er geen overgang onstaat tussen de verschillende trappen. Samen met doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen.
In nauwe samenwerking met gespecialiseerde ontwerpers van de eigen mastenfabriek van CESAB, is een revolutionaire IMD "Intelligent Mast Design" ontwikkeld voor de nieuwste vorkheftruckserie. Slimme, innovatieve functies verhogen de levensduur van de heftruck, en zorgen ervoor dat de chauffeur eenvoudiger en veiliger kan werken. De hefmast van een heftruck, is het meest essentiële onderdeel van een heftruck. Om maximale productiviteit van de CESAB vorkheftrucks te behalen, is bij het ontwerp van de heftruck, direct de integrale hefmast als uitgangsbasis genomen.

CESAB Drive Control System

De trucks zijn voorzien van CESAB Drive Control System (CDCS), wat betekent dat ze uitstekende acceleratie en remeigenschappen hebben door CAN-bus techologie en AC wisselstroom. Hierdoor rijden de trucks nog makkelijker in krappe ruimtes. De programmeerbare rijeigenschappen bieden een nog betere aanpassing voor de bestuurder en omgeving. Acceleratie, topsnelheid en reminstellingen zijn volledig programmeerbaar naar gelang de toepassing en bestuurders. Door het gebruik van PIN-codes herkent de truck wie hem bestuurt en activeert direct de voorgeprogrammeerde instellingen. De truck kan met één druk op de schildpadknop, de snelheid verlagen. De truck is uitgerust met AC motoren die minder slijtagegevoelige onderdelen en bewegende kabels hebben dan vergelijkbare DC-motoren. Veel bussen en geleidingen in de truck zijn gemaakt van een composietmateriaal met Teflon-coating waardoor de gebruiksduur wordt verlengd en smeren niet meer nodig is. Afgedichte connectoren, contactvrije schakelaars, lekvrije hydraulische aansluitingen en CAB-bus bekabeling dragen bij aan een maximale duurzaamheid.De armsteun is ontworpen om functionaliteit en ergonomie te verbeteren. Dankzij een nieuwe hydraulische controleklep is de reactietijd beduidend verminderd en zijn alle functies vlot, snel en nauwkeurig geworden. De nieuwe vorm en de materialen zijn ontworpen om vermoeidheid van de chauffeur te verminderen.

Remsysteem

Active STOP: dit nieuwe systeem zal de mechanische remmen activeren wanneer de heftruck stilstaat.
Automatic Parking Brake (APB): De nieuwe 48V machine heeft geen handrem meer. De parkeerrem zal automatisch geactiveerd worden als de chauffeur de heftruck velaat.
Noodstop schakelaar: indien geactiveerd stopt de heftruck snel en worden alle elektrofuncties afgesloten.

Chassis

Ook de ergonomie en uitzicht van de chauffeur is optimaal: Het schutbord aan de voorzijde van de machine is verlaagd. De stoelpositie is verhoogd, en beschermtraliewerk is verhoogd. Hierdoor meer vrije ruimte boven het hoofd van de chauffeur. De bovengenoemde verbeteringen zorgen ervoor dat het zicht op en aan de voorzijde sterk verbeterd is.

Batterij

De Cesab B-800 serie levert hoge prestaties en productiviteit gedurende de shift. De hoge capaciteits 1250 Ah batterij zorgt ervoor dat de B800 optimale productiviteit biedt gedurende langere periodes met efficiënt batterijgebruik voor verbeterde betrouwbaarheid en maximale inzettijd. Met een robuuste carrosserie en een comfortabel interieur biedt de CESAB B800 een prettige werkomgeving.

Toyota Produktion System & ISO 14001

Onze trucks worden gebouwd volgens het Toyota Production Systeem, welke erop gericht is om verspilling, zaken die geen toegevoegde waarde leveren te elimineren. Door deze "lean manufacturing" gaat de kwaliteit van het produkt omhoog, en de kosten omlaag. Onze trucks worden geproduceerd in een fabriek die gecertificeerd is volgens ISO 14001, waardoor een minimale impact op het milieu gegarandeerd is. Dezelfde certificerings standaard eisen wij ook van al onze toeleveranciers.

Detail informatie

Aanvullende Informatie

Merk CESAB
Aandrijving Electrisch (tractie )
Laadvermogen (kg) 7000 kg
Mast Triplex Full Free Lift (T-FFL)
Maximale hefhoogte (mm) Nvt
Bouwhoogte (mm) Nvt
Inrijhoogte (mm) Nee
Vorklengte (mm) 1150
Breedte over de vorken (mm) Nee
Hydraulische functies 3, 3e functie vrij
Hefsysteem Nee
Wieluitvoering Massief rubber
Wielen achterzijde Massief rubber (SE)
Kleur Groen
Uitvoering Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Heffende steunpoten Nee
Batterij voltage (V) 80 Volt
Cesab serie B-800
Trekkracht Nvt
Hoogte (mm) Nvt
Sku B870
Url

Download hier de technische produktbeschrijving

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd