• Rene Heupink
  • Willem Lievenstroo
  • Joop Pisa
  • Linda ten Dam
  • Edwin Posma
  • Angelique Frederiks
  • Jolanda van der Horst
  • Eric Bras
Vragen? Bel 055 542 75 45

Cesab elektro vorkheftruck B 213

B213

CESAB B213 heftruck voor de compacte inzet

De Cesab B200 serie werd ontworpen om gebruikers een uitstekende manoevreerbaarheid te bieden in de krapste ruimtes in fabrieken, magazijnen of werkplaatsen. Met hefhoogtes tot 6,5 meter is de Cesab B200 bij uitstek geschikt voor toepassingen waar er behoefte is aan compacte afmetingen en hoge hefhoogtes. Daarnaast biedt de Cesab B200 serie de chauffeur die frequent moet op- en afstappen een gemakkelijke toegang tot de heftruck.

Capaciteit 1250 kg
3 wiel uitvoering
24V - uitvoering
IMD masttechnologie
CESAB Traction Control System
Wendbaar, productief, economisch

Bekijk de uitgebreide specificaties
Add Items to Cart

Cesab elektro vorkheftruck B 213

Meer Views

Dit is mogelijk ook interessant voor u

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Extra opties & gerelateerde artikelen

Uitgebreide productinformatie

CESAB ELEKTRO VORKHEFTRUCK, Type B213


De Cesab B200 serie werd ontworpen om gebruikers een uitstekende manoevreerbaarheid te bieden in de krapste ruimtes in fabrieken, magazijnen of werkplaatsen. Met hefhoogtes tot 6,5 meter is de Cesab B200 bij uitstek geschikt voor toepassingen waar er behoefte is aan compacte afmetingen en hoge hefhoogtes. Daarnaast biedt de Cesab B200 serie de chauffeur die frequent moet op- en afstappen een gemakkelijke toegang tot de heftruck. Een lage instaphoogte en een lange handgreep maken het de chauffeur eenvoudig om op te stappen. Bovendien zorgen de ruime vlakke vloer en de slanke stuurkolom ervoor dat de chauffeur vlot een comfortabele rijhouding kan aannemen.

CESAB Perfect View

De Cesab heftrucks zijn zo ontworpen dat de bestuurder de uiteinden van de vorken zeer goed kan zien. Samen met doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen.
In nauwe samenwerking met gespecialiseerde ontwerpers van de eigen mastenfabriek van CESAB, is een revolutionaire IMD "Intelligent Mast Design" ontwikkeld voor de nieuwste vorkheftruckserie. Slimme, innovatieve functies verhogen de levensduur van de heftruck, en zorgen ervoor dat de chauffeur eenvoudiger en veiliger kan werken. De hefmast van een heftruck, is het meest essentiële onderdeel van een heftruck. Om maximale productiviteit van de CESAB vorkheftrucks te behalen, is bij het ontwerp van de heftruck, direct de integrale hefmast als uitgangsbasis genomen.

CESAB Drive Control System

De trucks zijn voorzien van CESAB Drive Control System (CDCS), wat betekent dat ze uitstekende acceleratie en remeigenschappen hebben door CAN-bus techologie en AC wisselstroom. Hierdoor rijden de trucks nog makkelijker in krappe ruimtes. De programmeerbare rijeigenschappen bieden een nog betere aanpassing voor de bestuurder en omgeving. Acceleratie, topsnelheid en reminstellingen zijn volledig programmeerbaar naar gelang de toepassing en bestuurders.
De truck kan met één druk op de optionele schildpadknop, de snelheid verlagen. De truck is uitgerust met AC motoren die minder slijtagegevoelige onderdelen en bewegende kabels hebben dan vergelijkbare DC-motoren. Veel bussen en geleidingen in de truck zijn gemaakt van een composietmateriaal met Teflon-coating waardoor de gebruiksduur wordt verlengd en smeren niet meer nodig is. Afgedichte connectoren, contactvrije schakelaars, lekvrije hydraulische aansluitingen en CAB-bus bekabeling dragen bij aan een maximale duurzaamheid. De Cesab B serie levert hoge prestaties en productiviteit gedurende de shift. Omdat de werkdag soms langer kan zijn dan één shift, is het soms noodzakelijk om de tractiebatterij te wisselen. Bij de Cesab Blitz kan deze op twee manieren gewisseld worden - enerzijds via het traditionele systeem waarbij de batterij uit het truckframe wordt gehesen, anderzijds via een nieuwe snelle en gemakkelijke mogelijkheid om de batterijen zijwaarts over rollers uit de truck te rollen.

Toyota Produktion System & ISO 14001

Onze trucks worden gebouwd volgens het Toyota Production Systeem, welke erop gericht is om verspilling, zaken die geen toegevoegde waarde leveren te elimineren. Door deze "lean manufacturing" gaat de kwaliteit van het produkt omhoog, en de kosten omlaag. Onze trucks worden geproduceerd in een fabriek die gecertificeerd is volgens ISO 14001, waardoor een minimale impact op het milieu gegarandeerd is. Dezelfde certificerings standaard eisen wij ook van al onze toeleveranciers.

Detail informatie

Aanvullende Informatie

Merk CESAB
Aandrijving Electrisch (tractie )
Laadvermogen (kg) 1250 kg
Mast Triplex Full Free Lift (T-FFL)
Maximale hefhoogte (mm) Nvt
Bouwhoogte (mm) Nvt
Inrijhoogte (mm) Nee
Vorklengte (mm) 1150
Breedte over de vorken (mm) Nee
Hydraulische functies 3, 3e functie vrij
Hefsysteem Elektrisch
Wieluitvoering Massief rubber
Wielen achterzijde Massief rubber (SE)
Kleur Groen
Uitvoering Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Heffende steunpoten Nee
Batterij voltage (V) 24 Volt
Cesab serie B-200
Trekkracht Nvt
Hoogte (mm) Nvt
Sku B213
Url

Download hier de technische produktbeschrijving

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd