• Rene Heupink
  • Willem Lievenstroo
  • Joop Pisa
  • Linda ten Dam
  • Edwin Posma
  • Angelique Frederiks
  • Jolanda van der Horst
  • Eric Bras
Vragen? Bel 055 542 75 45

Cesab breedspoor stapelaar, type S314S

CESAB S314S

Stapelaar voor zwaardere inzet en langere afstanden

Deze modellen zijn geschikt voor intern transporttoepassingen waarbij productiviteit en rijden over lange afstanden gevraagd worden.

Opklapbaar bestuurdersplatform
Dankzij het opklapbare bestuurdersplatform zijn deze stapelaars ook geschikt voor werkzaamheden in krappe ruimtes en voor het laden en lossen van vrachtwagens..

Capaciteit 1400 kg
Breedspooruitvoering
IMD doorzichtmasten
Klik-kruip systeem
PIN-code beveiliging
Volledig instelbaar
CESAB verbonden zwenkwiel System


Vraag hier de stapelaar catalogus aan!
Bekijk de uitgebreide specificaties
Add Items to Cart

Cesab breedspoor stapelaar, type S314S

Meer Views

Dit is mogelijk ook interessant voor u

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Extra opties & gerelateerde artikelen

Uitgebreide productinformatie

Cesab elektro stapelaar, type S314S breedspooruitvoering

De Cesab S314S is een van de modellen van de compleet nieuwe serie Cesab elektrische stapelaars voor meeloop toepassingen. De Cesab stapelaars zijn compact, makkelijk in gebruik en uitgerust met AC motoren. Het ronde ontwerp en de 5 wielen zorgen ervoor dat de truck comfortabel en veilig werkt.
De positie en de lengte van de stuurarm geven het beste overzicht en veiligheid voor de gebruiker. De vorkpunten zijn zichtbaar vanaf de normale gebruikspositie wat betekent dat de truck veilig en zeker gestuurd kan worden, zelfs door onervaren gebruikers. Cesab powerdrive zorgt voor een soepele, progressieve reactie op de commando's van de gebruiker. De ergonomische stuurarm is gemakkelijk en prettig in gebruik, met tiptoetsen voor heffen en dalen en een eenvoudige bediening voor voor- en achteruit.

CESAB Perfect View

De Cesab stapelaars zijn zo ontworpen dat de kap naar beneden afbuigt richting de vorken waardoor het zicht beter wordt. De stuurarm is zo ontworpen dat bestuurder dicht genoeg bij de truck kan staan om de uiteinden van de vorken te kunnen zien. Samen met doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen.

CESAB Drive Control System

De trucks zijn voorzien van CESAB Drive Control System (CDCS), wat betekent dat ze uitstekende acceleratie en remeigenschappen hebben door CAN-bus techologie en AC wisselstroom. Hierdoor rijden de trucks nog makkelijker in krappe ruimtes. De programmeerbare rijeigenschappen bieden een nog betere aanpassing voor de bestuurder en omgeving. Acceleratie, topsnelheid en reminstellingen zijn volledig programmeerbaar naar gelang de toepassing en bestuurders. Door het gebruik van PIN-codes herkent de truck wie hem bestuurt en activeert direct de voorgeprogrammeerde instellingen. De truck kan met één druk op de optionele schildpadknop, de snelheid verlagen. De truck is uitgerust met AC motoren die minder slijtagegevoelige onderdelen en bewegende kabels hebben dan vergelijkbare DC-motoren. Veel bussen en geleidingen in de truck zijn gemaakt van een composietmateriaal met Teflon-coating waardoor de gebruiksduur wordt verlengd en smeren niet meer nodig is. Afgedichte connectoren, contactvrije schakelaars, lekvrije hydraulische aansluitingen en CAB-bus bekabeling dragen bij aan een maximale duurzaamheid.

CESAB onderling verbonden zwenkwielen

Alle trucks hebben het vijfwiel-concept, voorzien van onderling verbonden zwenkwielen, voor optimale stabiliteit. Dit maakt het rijden op hellingen eenvoudiger en veiliger. De zwenkwielen draaien binnen de behuizing van de truck en leveren zo extra veiligheid voor bestuurder en lading.

CESAB Klik-Kruip System

Dankzij de ergonomische handgreep waarvan de bedieningselementen makkelijk te gebruiken zijn, heeft de bestuurder uitstekend controle over de machine.In combinatie met de Klik-Kruip functie wordt hiermee verzekerd dat de truck zelfs in de meest krappe ruimtes goed presteert. Deze functie zorgt ervoor dat de truck bestuurbaar is met de stuurarm volledig omhoog, of volledig omlaag. Dit is ideaal in krappe ruimtes zoals in een vrachtwagen of klein magazijn.

Toyota Produktion System & ISO 14001

Onze trucks worden gebouwd volgens het Toyota Production Systeem, welke erop gericht is om verspilling, zaken die geen toegevoegde waarde leveren te elimineren. Door deze ælean manufacturingÆ gaat de kwaliteit van het produkt omhoog, en de kosten omlaag. Onze trucks worden geproduceerd in een fabriek die gecertificeerd is volgens ISO 14001, waardoor een minimale impact op het milieu gegarandeerd is. Dezelfde certificerings standaard eisen wij ook van al onze toeleveranciers.

Detail informatie

Aanvullende Informatie

Merk CESAB
Aandrijving Electrisch (tractie )
Laadvermogen (kg) 1400 kg
Mast Duplex Non Free Lift (D-NFL)
Maximale hefhoogte (mm) Nee
Bouwhoogte (mm) Nee
Inrijhoogte (mm) 40
Vorklengte (mm) 1150
Breedte over de vorken (mm) 260-900
Hydraulische functies 1 (heffen)
Hefsysteem Elektrisch
Wieluitvoering Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan
Kleur Groen
Uitvoering Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Heffende steunpoten Nee
Batterij voltage (V) 24 Volt
Cesab serie S-300
Trekkracht Nee
Hoogte (mm) Nee
Sku CESAB S314S
Url

Download hier de technische produktbeschrijving

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd